Totale renovatie woonst Nieuw Namen

Van bijsturing vorige renovatie tot complete oplossing, op maat van pand

Totale renovatie woonst Nieuw Namen, Nieuw Namen, 5 maanden

Het pand in de Hulsterloostraat bevond zich in slechte staat. Een verwaarloosde renovatie overschaduwde deze oorspronkelijk charmante woning. Cleys Bouwconcepten voorzag een totaalaanpak om het huis op te fleuren én te voorzien van een optimaal wooncomfort.

De achterbouw voorzagen we van gevelisolatie. Het hoofdgebouw kreeg dan weer een isolatie langs de binnenkant. We kozen hier bewust niet voor een gevelisolatie, om de charme langs buiten te bewaren. Vervolgens kreeg het pand een nieuw dak en voorzagen we het van nieuwe leidingen en elektriciteit.

Maar het ging zelfs verder dan dat. Onze renovatie bevatte een afwerking van wanden en plafond met gyproc. Het pand kreeg overal nieuwe vloeren, parket, ramen en deuren. Tenslotte plaatsten we een nieuwe badkamer en keuken, en werkten we het geheel tot in de puntjes af.

Onze ervaring in reparatie tot totaalaanpak was hier een enorme troef. De kettingreactie op vraag van de klant leidde hier tot een afgewerkt en ordelijk geheel. Voldoende technische kennis in de breedte zorgde voor een heropleving van het pand. Kortom, kwaliteit tot in de puntjes op maat van uw bouwprobleem!