Woonproject 'Robert'

Projectontwikkelaar Haven woonconcepten biedt met zijn nieuwe verkaveling ‘Robert’ een rustige woonplaats dicht bij de haven van Antwerpen. Cleys Bouwconcepten werkt hier uitvoerig aan mee door de ruwbouwwerken op zich te nemen.

Verplaatsingen van -en naar het werk leveren veel verkeersdrukte en stress op. Haven woonconcepten is een projectontwikkelaar die zich concentreert op woongelegenheden tussen een groene omgevingen en de haven van Antwerpen. Deze woongelegenheden bieden een vlotte en zorgeloze rit naar het werk, en een leven in een buurt waar levenskwaliteit centraal staat.

‘Robert’ is gelegen in een regio die mee geniet van de groei van de Antwerpse haven. Het is gelegen in Meerdonk (deelgemeente van Sint-Gillis-Waas) maar sluit aan op de dorpskern van Kieldrecht (deelgemeente van Beveren-Waas). De verkaveling bestaat uit 26 woningen en 21 appartementen.

Momenteel bouwt Cleys Bouwconcepten de loten 8,9,10 en 11 van deze nieuwe wijk tot aan het zetten van de gevelsteen. Eind oktober zullen de werken van Cleys Bouwconcepten aan deze loten af zijn. Deze woningen worden achteraf instapklaar verkocht.

Willem Cleys