Specialist in gevelisolatie en gevelpleister in regio Antwerpen
 
 

Ontdek ons gespecialiseerd aanbod

 
 
Banners_Diensten_V3.png
 
 

Gevelisolatie & crepi

Cleys Bouwconcepten is gespecialiseerd in gevelisolatie afgewerkt met crepi. Het isoleren, bepleisteren en afwerken is steeds op maat van de klant, want elke woning én klant is anders. Uw gevels kennen voor ons geen geheimen. Mede dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring optimaliseren wij uw wooncomfort, rekening houdend met uw smaak.

Bekijk onze referenties →

Bijkomende diensten: ramen & deuren • dakwerken


Hoe gaan wij te werk?
Na een eerste contact komen wij vrijblijvend bij u langs op plaatsbezoek. Daarna maken wij een eerlijke, transparante en gedetailleerde offerte, rekening houdend met uw wensen & voorkeuren. De werken gebeuren over het algemeen in 3 stappen:

Stap 1: Het isoleren
Gevelisolatie (langs de buitenzijde van woning) is de eenvoudigste manier om een woning compleet te isoleren. Niet alleen is de gevel volledig geïsoleerd, zonder koudebruggen. De geïsoleerde gevel is door de siliconenpleister ook waterdicht waardoor u gespaard blijft van vocht.

Onze gevelisolatie (EPS of XPS) wordt kwalitatief bevestigd met gevellijm & gevelankers.

Gevelisolatie is een investering die u op termijn terugverdiend. Doordat uw woning geïsoleerd is, zal deze langer een aangename temperatuur aanhouden tijdens koude winter-of warme zomerdagen. Men zal dus aanzienlijk minder geld uitgeven aan verwarming en airconditioning. Daarbij heeft u ook recht op een subsidie van 15 euro per vierkante meter vanaf R-waarde 3,0.

Stap 2: Het bepleisteren
Na het isoleren, worden de gevels bepleisterd met een gewapende uitvlakkingsmortel. De hoeken en randen worden verstevigd met hoekprofielen. Daarna worden de gevels bepleisterd met crepi. Deze siliconenpleister, van de hoogste kwaliteit, is duurzaam, elastisch en waterdicht.

Onze crepi is beschikbaar in verschillende kleuren en vormen:

  • 120 verschillende kleuren

  • Keuze uit korrelgrootte

Stap 3: De afwerking
Er zijn verschillende manieren om uw geïsoleerde en bepleisterde gevel af te werken:

  • raamdorpels

  • Gevelplint

  • Regenafvoer

  • Dakrand

  • Verluchting, verlichting etc.

Wij laten u de keuze uit een ruim aanbod van materialen, en adviseren u waar nodig.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om onszelf en onze gevelbekleding voor te stellen.

Bekijk hier onze gevelbekleding-projecten → 
BG_Wit-02.png

 

Onze bijkomende diensten

Dienst 1

ramen & deuren

Een belangrijk onderdeel van uw isolatie, gezet tegen een scherpe prijs in een sterke kwaliteit. Ramen -en deuren kunnen een grote bron van warmte verlies zijn, waardoor uw energiefactuur stijgt. Bij ons kan u kiezen uit een ruim aanbod kwalitatieve profielen. Naast kwalitatieve en geïsoleerde profielen is een goede plaatsing noodzakelijk. Wij plaatsen deze feilloos, zodat koudebruggen vermeden worden.

Ontdek onze referenties →

Dienst 4

dakwerken

Een goed geïsoleerd en waterdicht dak ziet u niet, maar voelt u. Cleys Bouwconcepten zorgt ervoor dat uw plat of -hellend dak goed beschermd is tegen extreme weersomstandigheden. Met de juiste isolatie zorgen wij ervoor dat uw woning ook tegen de toekomstige normen voorzien is. Na het isoleren en (re)construeren van uw dak zorgen wij er voor dat het geheel waterdicht afgewerkt is. Door bij ons te isoleren bespaart u op uw energiefactuur en heeft u recht op een subsidie: 2 vliegen in 1 klap dus.

Ontdek onze referenties →