Dit kunnen wij voor u betekenen

 
 
Banners_Diensten_V3.png
 
 

Gevelisolatie & crepi

Cleys Bouwconcepten is gespecialiseerd in gevelisolatie afgewerkt met crepi. Het isoleren, bepleisteren en afwerken is steeds op maat van de klant, want elke woning én klant is anders. Uw gevels kennen voor ons geen geheimen. Mede dankzij onze technische kennis en jarenlange ervaring optimaliseren wij uw wooncomfort, rekening houdend met uw smaak.

Bekijk onze referenties →

Andere diensten: ramen & deuren • dakwerken


Hoe gaan wij te werk?
Voor het laten bepleisteren en/of isoleren van uw woning moet u bij ons zijn! Dat is waar wij ons in gespecialiseerd hebben. Contacteer ons, en wij komen vrijblijvend bij u langs om achtereenvolgens een offerte te maken.

Het isoleren
Gevelisolatie is de eenvoudigste manier om een woning compleet te isoleren. Niet alleen is de gevel volledig geïsoleerd, zonder koudebruggen. De geïsoleerde gevel is door de siliconenpleister ook water -en luchtdicht waardoor u gespaard zal blijven van vocht.

Onze gevelisolatie (EPS of XPS) wordt kwalitatief bevestigd met gevellijm & gevelankers.

Gevelisolatie is een investering die u op termijn terugverdiend. Doordat uw woning geïsoleerd is, zal deze langer warmte vasthouden tijdens de koude dagen. Tijdens warme zomerdagen blijft uw woning aangenaam. U zal dus aanzienlijk minder geld uitgeven aan verwarming of airco. Daarbij heeft u ook recht op een subsidie van 15 euro per vierkante meter vanaf R-waarde 3,0.

Het bepleisteren
Na het isoleren, bepleisteren wij de gevels met een gewapende uitvlakkingsmortel. De hoeken en randen worden verstevigd met hoekprofielen. Daarna worden de gevels bepleisterd met crepi. Deze siliconenpleister, van de hoogste kwaliteit, is duurzaam en waterdicht.

Onze crepi is beschikbaar in verschillende kleuren en vormen:

  • 120 verschillende kleuren

  • Keuze uit korrelgrootte

De afwerking
Er zijn verschillende manieren om uw geïsoleerde en bepleisterde gevel af te werken:

  • raamdorpels

  • Gevelplint in blauwe hardsteen

  • Regenafvoer

  • Dakrandafwerking

  • Verluchting, verlichting etc.

Wij laten u de keuze uit een ruim aanbod van materialen, en adviseren u waar nodig.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om onszelf en onze gevelbekleding voor te stellen.

Bekijk hier onze gevelbekleding-projecten → 
BG_Wit-02.png

 

Onze andere diensten

Dienst 1

ramen & deuren

Een belangrijk onderdeel van uw isolatie, gezet tegen een scherpe prijs in een sterke kwaliteit. Een goed geïsoleerd en waterdicht dak ziet u niet, maar voelt u. Een slecht of verouderd dak laat vocht en koude binnen, zorgt voor energieverlies en kan gaan doorhangen.

Ontdek de oplossing voor onze klanten →

Dienst 4

dakwerken

Een goed geïsoleerd en waterdicht dak ziet u niet, maar voelt u. Verliest uw huis warmte langs ramen of deuren en zijn ze toe aan vervanging? Bespaar op uw energierekening met correct geplaatste ramen en deuren!

Ontdek de oplossing voor onze klanten →